Smart Invest

Smart Invest

Wednesday, 24 July 2013

Tanah Lot Murah di Gurun Kedah

Tanah yang berkeluasan keseluruhannya 1.9374 hektar ( lot 2290 ) terletak di Batu 9 Gurun, Kedah dalam daerah Kuala Muda. Lot asal ini telah pun dipecahkan kepada lot lot kediaman / rumah sebanyak 37 unit dengan keluasan purata setiap unit tidak kurang 4,700 kaki persegi. Malah terdapat lot lot tertentu yang mempunyai keluasan lebih 7000 kaki persegi.

Setiap unti lot dijual pada harga serendah RM20,000 ( bergantung kepada lokasi dan keluasan ) dan sebaik ianya dibuka kepada orang ramai, 20 unit lot lot berkenaan telah terjual. Dan sekarang masih ada 10 unit lot berbaki yang boleh dibeli. Laluan / jalan masuk ke setiap lot telah pun tersedia dan lot berkenaan terus boleh dibangunkan untuk tujuan perumahan kediaman oleh sesiapa yang berminat.

Rujuk geran lot berkenaan di bawah untuk lebih memahami. Untuk pertanyaan atau perjumpaan bagi melihat tapak tersebut, hubungi talian 0164521707.
Klik Gambar Atas Untuk BesarkanLokasi Tanah Dari Google MapSebahagian Lot Tanah Yang Sedang DibangunkanBerbaki 5 lot saja lagi


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.